Altijd al eens de wimperextensions willen uitproberen? Wie wilt er nou niet lange, volle en natuurlijke ogende wimpers? Wimperextensions worden nog weleens verward met het opplakken van nepwimpers. Het betreft echter een heel andere techniek. Bij de extensions wordt er op ieder eigen wimpertje een extension geplakt. (one by one) Dit zorgt voor een natuurlijk effect.

Tijdens de behandeling worden er Flat Cashmere extensions gebruik van Perfect Eyelash. De Flat Cashmere wimpers zijn wat zwarter en glanzen meer als zijde wimpers. Ook zijn zij lichter in gewicht waardoor ze beter blijven zitten. De lengte kan besproken worden met de wimperstylist. Juist wat meer de glamour look en net even wat langer? Of zo natuurlijk mogelijk de ‘’ik gebruik alleen mascara’ look. Alles is mogelijk!

Gemiddeld blijven wimperextensions 2 maanden zitten, dit is afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers. De eigen wimper valt samen met de extension uit, en dan groeit uw eigen wimper weer aan. Daardoor zijn de extensions niet schadelijk voor de eigen wimpers. Om een mooie optimale oogopslag te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling te ondergaan. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Wanneer u wimperextensions draagt, heeft u geen mascara meer nodig.