Gezichtsbehandelingen

Tijdens de gezichtsbehandelingen van schoonheidssalon Mooi Met Mila wordt er eerst gekeken naar uw huid. Aan de hand van de huidanalyse maakt de schoonheidsspecialist een behandelplan. Er word gewerkt met de producten van Nimue.

Nadat het gezicht gereinigd is komt de diepte reiniging. De onzuiverheden worden verwijderd en eventueel (extra bij te boeken) worden er kleine verrichtingen uitgevoerd. De wenkbrauwen geshaped of overbeharing weg gewaxed. Bij de gezichtsbehandelingen van 60 en 90 minuten zit er nog een gezicht en decolleté massage bij voor de extra ontspanning. De behandeling wordt afgesloten met een masker voor u huidtype en een dag/nachtverzorging. Na de behandeling kan de schoonheidsspecialist u als geen ander adviseren over de juiste schoonheidsverzorging voor thuis gebruik. Mochten er eventueel later vragen bij u opkomen kunt u altijd contact opnemen met de schoonheidsspecialist.

Harsen / waxen

In de salon wordt gebruik gemaakt van twee verschillende harssoorten. De honing hars en de coldwax. Het verschil:

De honing hars wordt gemakkelijk aangebracht en verminderd de kans op allergieën. Het is geschikt voor normale haargroei en de normale huid. De hars wordt verwijderd door middel van strips. Deze hars kan gebruikt worden voor het hele lichaam.

De coldwax daar in tegen is voor de meest gevoelige huid. Door de lage gebruikstemperatuur en de speciale samenstelling is het geschikt om de huid te ontharen zonder hevige irritatie. De coldwax word altijd in het gezicht gebruikt. Ook kan de coldwax gebruikt worden voor het lichaam.

Manicure

Ook bij de manicure behandelingen word er gebruik gemaakt van de producten van OPI. Vijlen in de gewenste vorm, nagelriemen worden verzorgt, een handscrub en handcrème horen bij de manicure behandeling. Daarbij kunt u kiezen uit de OPI lak of OPI gellak. Op de handen blijft de gellak gemiddeld 2 weken zitten. Doordat de hand nagels harder groeien als die op de voeten zit daar zo een groot verschil in.

Pedicure

Met de pedicure behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de producten van OPI. De pedicure word uitgevoerd met nattechniek. Het voordeel van nattechniek is dat het behandelende gebied direct wordt verkoelt tijdens de pedicure. De nagelriemen worden verzorgt, velletjes geknipt en het eelt word goed verwijderd. Met OPI kunt u zowel gebruik maken als de kleuren van de gewone lak als de OPI gellak. Met de OPI gellak wordt er een dun laagje lak aangebracht. De lak wordt meteen gedroogd in een lamp en blijft wel 2 maanden goed zitten. Het grootste voordeel van de gellak is dat het ook de 2 maanden lang blijft glimmen alsof het net aangebracht is.

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling. Sommige mensen ervaren het als pijnlijk en andere vallen er bij in slaap. De bindweefselmassage is gericht op de bindweefsellaag met als doel om de huid te verbeteren. Al na 1 bindweefselmassage voor het gezicht is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. In kuurverband zal er wekelijks een bindweefselmassage plaatsvinden. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie. Gemiddeld zal het 4 tot 6 keer zijn.
Na de bindweefselmassage zal de huid wat rood en gevoelig zijn. Dat trekt in de loop van de dag weer weg.

Resultaat:

  • De huid wordt strakker
  • Fijnere poriën
  • Betere huidstructuur
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Strakkere contouren van gezicht
  • Positief effect ook bij acne

Kleine verrichtingen

Uw gezicht laten spreken met de perfecte wenkbrauwen, en geverfde wimpers voor een sprekende en frisse blik. Na het verven krijgt uw gezicht meer uitdrukking en wordt er een natuurlijk effect gecreëerd. Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 3-4 weken zitten.